Caroline Wozniacki - Advantage Hers

Povestea mea Advantage Hers – Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki, imaginea campaniei Advantage Hers, își spune povestea, de la cum a ajuns numărul unu mondial în tenis până la confruntarea cu diagnosticul de artrită reumatoidă și motivul pentru care a încheiat un parteneriat cu UCB, pentru a lansa Advantage Hers pentru femeile din întreaga lume cu boli inflamatorii cronice, cum ar fi artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul.

Sunt foarte entuziasmată că știrea a fost anunțată și că pot în sfârșit să vorbesc despre campania Advantage Hers. Misiunea noastră este să aducem împreună cât de multe femei posibil care trăiesc cu boli inflamatorii cronice, cum ar fi artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul, astfel încât să ne ajutăm reciproc să ne construim propriul plan de acțiuni, pentru a ne trăi viețile la maximum.

Am dorit să scriu acest blog pentru a vă spune mai multe despre experiența mea de până acum legată de artrita reumatoidă. Am fost diagnosticată în 2018 (ceea ce a fost un șoc pentru mine) și de atunci, am aflat enorm de mult despre aceasta și despre alte boli inflamatorii cronice, cum ar fi spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul.

După Wimbledon, în vara anului 2018, m-am simțit ca și cum aș fi avut o gripă oribilă. Chiar m-am retras din meciuri din cauza ei. Încheieturile degetelor mă dureau și mă simțeam groaznic.

Momentul care într-adevăr m-a marcat a fost când m-am trezit în pat și i-am spus prietenului meu (actualul soț), David, că nu mă pot mișca. Nu mă puteam mișca fizic. A trebuit să mă ajute să mă dau jos din pat și să mă care până la mașină în ziua aceea. Chiar și atunci, nu cred că familia mea înțelegea prin ce treceam.

După aceea, am mers la consulturi la câțiva medici. Mi s-a spus că nu mai eram în formă, că aș putea fi însărcinată și depresivă! Ca una dintre cele mai înalt clasate jucătoare de tenis din lume, aflată în perioada de vârf a carierei, să mi se spună că aș putea să nu mai fiu în formă a fost ceva uluitor.

Eram atât de supărată și nervoasă că nimeni nu mă credea, când eu îmi cunoșteam corpul mai bine decât oricine. Totuși, după câteva momente grele precum acesta, în final, cu susținerea minunatului meu soț, am găsit un medic reumatolog minunat, care m-a diagnosticat cu artrită reumatoidă.

După ce mi-am făcut public diagnosticul, cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla a fost susținerea online din partea femeilor precum dumneavoastră, care trec prin ceva similar. Și nu știu ce m-aș fi făcut fără această susținere. Multe persoane din cercul meu nu au înțeles cu adevărat prin ce treceam; așadar, a fost minunat să am femei cu care să comunic și cu care să relaționez.

Din acest motiv, doresc să mă revanșez față de voi și să lucrez împreună cu voi pentru a obține un avantaj față de afecțiunea voastră; o mică victorie pe rând.

În următoarele câteva luni, veți observa mai multe materiale din partea mea în comunitatea de boli inflamatorii cronice. Pe canalele mele de socializare, vă voi ține pe toate la curent, însă, cel mai important, voi afla de la voi cum ați obținut un avantaj asupra afecțiunii voastre.

Acum, lucrez în fiecare zi pentru a-mi gestiona boala. Știu că artrita reumatoidă va rămâne cu mine pentru tot restul vieții; așadar, m-am documentat despre artrita reumatoidă și despre alte boli inflamatorii cronice, cum ar fi spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul, și am stabilit un plan de joc pe termen lung, evolutiv, împreună cu medicul meu reumatolog.

Prin sprijinul specialistului meu, al soțului, familiei și comunității, nu am fost niciodată mai entuziasmată cu privire la viitorul meu, inclusiv noile mele roluri și oportunități în afara tenisului, și cu privire la posibilitatea de a ajuta alte femei și de a învăța de la ele.

Urmăriți călătoria mea, împărtășiți-o pe a voastră pe canalele mele de socializare și vizitați AdvantageHers.com pentru mai multe informații despre bolile inflamatorii cronice.