Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Advantage Hers Advantage Hers Romanian
 

Advantage Hers înseamnă – Fiți informate. Fiți inspirate. Fiți implicate.

 
 

Câștigătoarea de mare șlem Caroline Wozniacki este o atletă de cel mai înalt nivel diagnosticată cu artrită reumatoidă în timp ce juca încă tenis la nivel profesional.

Vizionați și distribuiți experiența sa care vă va inspira, de la campioană de tenis la purtător de cuvânt privind bolile inflamatorii cronice, și implicați-vă împărtășindu-vă povestea proprie, folosind #AdvantageHers.

Pentru a citi pe larg povestea Carolinei, faceți clic aici.

 
image description
 

Advantage Hers este aici pentru dumneavoastră

Viața cu o boală inflamatorie cronică (denumită și boală autoimună), cum ar fi artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul, poate fi dificilă pentru oricine. Aceste afecțiuni pot pune presiuni fizice și emoționale substanțiale asupra persoanelor care trăiesc cu ele.1,2,3,4,5

Advantage Hers este o campanie mondială, care se află aici pentru a vă arăta că nicio femeie care trăiește cu o boală inflamatorie cronică nu trebuie să lase boala să stea în calea viselor sale.

Inspirată de experiența personală a campioanei de tenis Caroline Wozniacki, de a lucra și a obține un avantaj asupra artritei reumatoide, Advantage Hers oferă instrumentele care să vă ajute să vă construiți propriul tratament și plan de gestionare („planul de joc”) și să vă asumați un rol mai activ în îngrijirea dumneavoastră.

 

Centru de resurse

image description
image description
image description
image description
image description

Crearea unui plan de joc

Când trăiți cu o boală inflamatorie cronică, uneori dumneavoastră veți avea avantajul și alteori, boala îl va avea.

Dacă doriți să ajutați la crearea propriului plan de acțiuni, descărcați fișele de sfaturi utile ale Carolinei. În plus, este disponibil un ghid pentru discuțiile cu echipa medicală, pentru a obține informațiile de care aveți nevoie de la medicul și echipa dumneavoastră. Împreună, puteți avea un rol activ și informat în luarea deciziilor comune privind îngrijirea dumneavoastră.

Doriți să aflați mai multe despre bolile inflamatorii cronice în general? Consultați fișa noastră de informare rapidă sau faceți clic aici pentru informații mai detaliate despre artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazis.

image description

Poveștile Advantage Hers

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Implicați-vă

Faceți parte din Advantage Hers urmărind canalele de socializare ale Carolinei și împărtășind propriile povești, folosind #AdvantageHers.

Instagram logo

 

Facebook logo

Twitter logo