Caroline Wozniacki - Advantage Hers

Min Advantage Hers-historie – Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki, ansiktet til Advantage Hers-kampanjen, forteller sin historie fra å ha blitt verdens fremste for kvindelige tennismester, til å møte diagnosen revmatoid artritt. Hun fortæller også; hvorfor hun samarbeidet med UCB for å starte Advantage Hers for kvinner over hele verden med kroniske inflammasjoner – f.eks. revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis.

Jeg gleder meg utrolig at nyheten er ute; og jeg kan til slutt snakke om Advantage Hers-kampanjen. Vårt mål er å samle så mange kvinner som mulig som lever med kroniske inflammasjoner, f.eks. revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis, slik at vi kan hjelpe hverandre bygge våre egne personlige handlingsplan for å leve våre beste liv.

Jeg ville bare skrive denne bloggen for å fortelle deg alt litt mer om opplevelsene mine med revmatoid artritt så langt. Jeg ble diagnostisert i 2018 (som kom som et stort sjokk på meg). Siden da har jeg lært mye om både denne og andre kroniske inflammasjoner.

Etter Wimbledon sommeren 2018, følte jeg at jeg hadde fått et alvorlig tilfelle av influensa. Jeg trakk meg til og med fra å spille kamper på grunn av dette. Knoklene ble såre, og jeg følte meg dårlig.

Et øyeblikk som virkelig gikk inn på meg var våkne opp i sengen og fortelle kjæresten min (nå mannen min) David at jeg ikke klarte å bevege meg. Jeg var fysisk ute av stand til å røre på meg. Han måtte hjelpe meg ut av sengen og bære meg til bilen den dagen. Selv da tror jeg ikke at familien min forsto det jeg opplevde.

Deretter oppsøkte jeg noen leger. Jeg ble fortalt at jeg var i dårlig form, kunne være gravid, og deprimert! Å bli fortalt at jeg kunne være i dårlig form, mens jeg befant meg på toppen av karrieren min som en av de høyest rangerte tennisspillerne i verden, var forbløffende.

Jeg var så opprørt og sint at ingen trodde meg når jeg kjente kroppen min bedre enn noen andre. Etter noen vanskelige øyeblikk som dette, fant jeg til slutt, med støtte fra min vidunderlige ektemann, en fantastisk revmatolog som diagnostiserte meg med revmatoid artritt.

Etter å ha offentliggjort diagnosen min, var det det beste som kunne ha skjedd å få elektronisk støtte fra kvinner som dere som går gjennom noe lignende. Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort uten den støtten. Mange mennesker i min verden forsto ikke det jeg opplevde; så det var godt å ha kvinner som strakk ut hånden og visste hva det var.

Det er grunnen til at jeg vil gi tilbake til dere alle og samarbeide med dere for å få grep om tilstanden; en liten seier av gangen.

I løpet av de neste månedene kommer dere til å se mer fra meg i samfunnet for kronisk inflammatorisk sykdom. På mine sosiale kanaler skal jeg oppdatere dere alle, men enda viktigere er å finne ut fra dere Hvordan I for kontrol over tilstanden deres.

Jeg jobber nå hver dag for å håndtere sykdommen min. Jeg vet at revmatoid artritt vil fortsette å være med meg resten av livet, så jeg har utdannet meg om revmatoid artritt og andre kroniske inflammatoriske sykdommer, og har etablert en langsiktig, utviklende behandlingsplan med revmatologen min. Gjennom støtte fra min spesialist, mann, familie og samfunn, har jeg aldri vært mer begeistret for min fremtid, inkludert nye roller og muligheter utover tennis, og å hjelpe og lære av andre kvinner.

Følg min reise og del din på mine sosiale kanaler, og besøk AdvantageHers.com for mer informasjon om kroniske inflammatoriske sykdommer.