Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Advantage Hers Advantage Hers Norwegian
 

Advantage Hers er – vær informert. Vær inspirert. Vær involvert.

 
 

Grand Slam-vinner Caroline Wozniacki er den høyest rangerte kvinnelige utøveren som er kjent for å ha blitt diagnostisert med revmatoid artritt mens hun fortsatt spiller profesjonell tennis.

Se og del hennes inspirerende reise fra tennisstjerne til talskvinne for kronisk inflammatorisk sykdom og bli involvert ved å dele dine egne historier ved hjelp av #AdvantageHers.

Klikk her for å lese Carolines historie mer detaljert.

 
image description
 

Advantage Hers er her for deg med kronisk inflammatorisk sykdom

Å leve med en kronisk inflammatorisk sykdom (også kjent som en autoimmun sykdom), som revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis, kan være vanskelig for enhver. Disse kroniske sykdommene kan plassere betydelige fysiske og følelsesmessige belastninger på de som lever med dem.1,2,3,4,5

Advantage Hers er en global kampanje, som viser at ingen kvinne som lever med en kronisk inflammatorisk sykdom bør la hennes tilstand komme i veien for hennes drømmer.

Inspirert av tennisstjernen Caroline Wozniackis egne erfaringer med å arbeide for å få grep om hennes revmatoid artritt, gir Advantage Hers verktøyene for å hjelpe deg med å bygge din plan for behandling og sykdomshåndtering

 

Ressurssenter

image description
image description
image description
image description
image description

Opprette en handlingsplan

Når du lever med kroniske inflammatoriske sykdommer vil det noen ganger være du som har fortrinnet, og andre ganger vil sykdommen ha det.

Hvis du vil ha hjelp til å lage din egen handlingsplan, kan du laste ned Carolines nyttige tipsark. I tillegg er en diskusjonsveiledning for helseteam tilgjengelig for å hjelpe deg med å få den informasjonen du trenger fra legen din og teamet ditt. Sammen kan dere ha en aktiv og informert rolle i felles beslutningstaking om din omsorg.

Vil du vite mer om kroniske inflammatoriske sykdommer generelt? Sjekk ut våre faktaark med oversikt eller klikk her for mer detaljert informasjon om revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis.

 

image description

Advantage Hers-historier

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Bli involvert

Vær en del av Advantage Hers ved å følge Carolines sosiale kanaler og dele dine egne historier ved hjelp av #AdvantageHers.

Instagram logo

 

Facebook logo

Twitter logo