Advantage Hers er – vær informert. Vær inspirert. Vær involvert.

UCB_AH_Website Banners and_NORWEGIAN

Advantage Hers er her for deg med kronisk inflammatorisk sykdom

Å leve med en kronisk inflammatorisk sykdom (også kjent som en autoimmun sykdom), som revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis, kan være vanskelig for enhver. Disse kroniske sykdommene kan plassere betydelige fysiske og følelsesmessige belastninger på de som lever med dem.1,2,3,4,5

Advantage Hers er en global kampanje, som viser at ingen kvinne som lever med en kronisk inflammatorisk sykdom bør la hennes tilstand komme i veien for hennes drømmer.

Inspirert av tennisstjernen Caroline Wozniackis egne erfaringer med å arbeide for å få grep om hennes revmatoid artritt, gir Advantage Hers verktøyene for å hjelpe deg med å bygge din plan for behandling og sykdomshåndtering

Ressurssenter

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Opprette en handlingsplan

Når du lever med kroniske inflammatoriske sykdommer vil det noen ganger være du som har fortrinnet, og andre ganger vil sykdommen ha det.

Hvis du vil ha hjelp til å lage din egen handlingsplan, kan du laste ned Carolines nyttige tipsark. I tillegg er en diskusjonsveiledning for helseteam tilgjengelig for å hjelpe deg med å få den informasjonen du trenger fra legen din og teamet ditt. Sammen kan dere ha en aktiv og informert rolle i felles beslutningstaking om din omsorg.

Vil du vite mer om kroniske inflammatoriske sykdommer generelt? Sjekk ut våre faktaark med oversikt eller klikk her for mer detaljert informasjon om revmatoid artritt, aksial spondyloartritt, psoriasisartritt og psoriasis.

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Advantage Hers-historier

Bli involvert

Vær en del av Advantage Hers ved å følge Carolines sosiale kanaler og dele dine egne historier ved hjelp av #AdvantageHers.