Introduksjon av nye pasientstemmer i Advantage Hers

Caroline Wozniacki, vår Advantage Hers-partner, ønsker tre nye inspirerende kvinnelige stemmer, alle med kroniske inflammatoriske sykdommer, velkommen til å dele rampelyset.

Gjennom alle opp- og nedturer med revmatoid artritt (RA) har noe av det som har vært mest trøstende vært å vite at jeg ikke er alene om det jeg går gjennom. Det er så mange bemerkelsesverdige kvinner som lever med kroniske inflammatoriske sykdommer, og som har lignende erfaringer – fra vanskeligheter med å bli diagnostisert, til å finne en spesialist som forstår deres behov, til å balansere familie, karriere og alt imellom.

Da jeg lanserte Advantage Hers-kampanjen sammen med UCB i 2020, så jeg min rolle som en sterk stemme for andre kvinner som ikke blir lyttet til. Da jeg begynte å høre noen av historiene deres, visste jeg at deres sterke stemmer også fortjener å være i fokus. Det er så mange viktige historier som bør bli fortalt i tillegg til min, og derfor er jeg beæret over å introdusere tre nye pasientstemmer til Advantage Hers-kampanjen:

Lena Almeida, Canada

Lena er innholdsskaper og mor til to, og ble diagnostisert med psoriasisartritt i 2014 i en alder av 36 år.

Talia Dean, Storbritannia

Talia er sanger, låtskriver, skuespiller og mor til én, og ble diagnostisert med ankyloserende spondylitt etter 15 års leting etter svar som forklarer hennes kroniske ryggsmerter.

Morgane Smeezy, Frankrike

Morgane er grafisk designer og tidligere halvprofesjonell håndballspiller, kommer fra en stor familie og ble diagnostisert med revmatoid artritt tidlig i 20-årene.

Følg disse strålende kvinnene for å finne ut mer om deres reiser og personlige slagplaner for deres lidelser. Søk etter #AdvantageHers på sosiale medier for å følge fellesskapet rundt kroniske inflammatoriske sykdommer og for å se vårt nyeste kampanjeinnhold og ressurser. Vi er klare, la oss gjøre dette!