Esittelyssä Advantage Hers -kampanjan uudet potilaat

Advantage Hers -kumppanimme Caroline Wozniacki toivottaa tervetulleeksi kolme uutta inspiroivaa naista, jotka kaikki elävät kroonisen tulehdussairauden kanssa.

Yksi tärkeimmistä lohtua tuovista asioista nivelreumaani liittyen on ollut tieto siitä, etten ole yksin sairauteni kanssa. On paljon kroonisista tulehdussairauksista kärsiviä upeita naisia, joilla on samankaltaisia kokemuksia – vaikeuksia diagnoosin saamisessa ja tarpeitamme ymmärtävän erikoislääkärin löytämisessä sekä tasapainoilussa perheen, uran ja muun elämän välillä.

Kun vuonna 2020 käynnistin Advantage Hers -kampanjan UCB:n kanssa, halusin olla ääni niille naisille, joita ei kuunnella. Kun kampanjan myötä aloin kuulla heidän tarinoitaan, tiesin, että myös heidän tarinansa ansaitsivat tulla kuulluksi. Nyt minulla on kunnia esitellä Advantage Hers -kampanjan kolme uutta potilasääntä:

Lena Almeida, Kanada

Sisällöntuottaja ja kahden lapsen äiti Lena sai nivelpsoriaasidiagnoosin vuonna 2014 ollessaan 36-vuotias.

Talia Dean, Iso-Britannia

Talia on laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja äiti, ja hänellä diagnosoitiin selkärankareuma sen jälkeen, kun hän oli 15 vuoden ajan etsinyt selityksiä krooniselle selkäkivulleen.

Morgane Smeezy, Ranska

Graafinen suunnittelija, joka pelasi aikaisemmin käsipalloa lähes ammattimaisesti. Morgane tulee isosta perheestä, ja hänellä diagnosoitiin nivelreuma hieman yli 20-vuotiaana.

Seuraa näitä upeita naisia, heidän elämäänsä ja miten he pärjäävät sairautensa kanssa. Löydät kroonisten tulehdussairauksien yhteisön ja viimeisimmät kampanjamateriaalit sosiaalisesta mediasta tunnisteella #AdvantageHers.