Vi introducerer nye patientstemmer for Advantage Hers

Caroline Wozniacki, vores Advantage Hers-partner, byder velkommen til tre nye inspirerende kvindelige stemmer, der alle lever med kroniske inflammatoriske sygdomme, for at dele rampelyset.

Gennem alle op- og nedture på min rejse med reumatoid artrit (RA) har en af de største lettelser været visheden om, at jeg ikke er alene om det, jeg går igennem. Der er så mange bemærkelsesværdige kvinder, der lever med kroniske inflammatoriske sygdomme, og som har lignende erfaringer – fra vanskeligheder med at blive diagnosticeret til at finde en specialist, der forstår deres behov, til at balancere familie, karriere og alt derimellem.

Da jeg lancerede Advantage Hers-kampagnen med UCB i 2020, så jeg min rolle som en stærk stemme for andre kvinder, der ikke bliver lyttet til. Da jeg begyndte at høre nogle af deres historier, vidste jeg, at deres stærke stemmer også fortjente at være i centrum. Der er så mange vigtige historier, der skal fortælles sammen med min, og derfor er jeg beæret over at introducere tre nye patientstemmer til Advantage Hers-kampagnen:

Lena Almeida, Canada

Lena, indholdsskaber og mor til to, blev diagnosticeret med psoriasisgigt i 2014 i en alder af 36 år.

Talia Dean, Storbritannien

Talia, sanger, sangskriver, skuespiller og mor til én, fik stillet diagnosen ankyloserende spondylitis efter 15 års søgen efter svar for at forklare sine kroniske rygsmerter.

Morgane Smeezy, Frankrig

Morgane, grafisk designer og tidligere semiprofessionel håndboldspiller, kommer fra en stor familie og blev diagnosticeret med reumatoid artrit i begyndelsen af 20'erne.

Følg disse fantastiske kvinder for at lære mere om deres rejser og deres personlige kampplaner for deres tilstand. Sørg for at søge efter #AdvantageHers på sociale medier for at følge fællesskabet omkring kroniske inflammatoriske sygdomme, og se vores seneste kampagneindhold og ressourcer. Vi er klar, lad os gøre det!