UCB's Global Corporate Website

Transparency Hungary

Bármit is teszünk, először mindig ezt kérdezzük magunktól: “Hogyan teremthetünk mind több értéket a súlyos betegségekben szenvedő emberek számára?”

A betegek érdekében nagyon fontos számunkra, hogy szorosan együttműködjünk az egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel, akik felbecsülhetetlen értékű szakmai tudást biztosítanak számunkra ahhoz, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek javítják a betegek életminőségét és ellátását. Ez a kapcsolat már eddig is jelentős újításokhoz vezetett az egészségügyben, és pozitív változásokat eredményezett sok beteg életminőségében.

Arra törekszünk, hogy az együttműködéseink során folyamatosan etikusan, következetesen és tisztességesen járjunk el. Szilárd meggyőződésünk, hogy az átláthatóság biztosítása az egészségügyi szakemberekkel folytatott pénzügyi kapcsolataink során alapvető fontosságú a betegek bizalmának növelése érdekében. A betegeknek tudniuk kell, hogy bízhatnak abban, hogy kezelőorvosuk a megfelelő ellátást és kezeléseket ajánlja, írja fel és alkalmazza náluk, kizárólag a klinikai gyakorlatban szerzett bizonyítékok és tapasztalatok alapján.

Az EFPIA (Európai Gyógyszergyártók és Egyesületek Szövetsége – European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations) egyik tagvállalataként elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megfeleljünk az EFPIA Transzparencia Kódex (EFPIA Disclosure Code) átláthatósági követelményeinek, és abban, hogy ennek megfelelően nyilvánosságra hozzuk az egészségügyi partnereinknek nyújtott juttatásainkat.

Ha bármilyen kérdése van a transzparencia kezdeményezésekkel, illetve a közzétételi jelentéssel kapcsolatban, kérjük, írjon az alábbi e-mail címre: TransparencyHungary@ucb.com.

 

 

EFPIA Közzétételi jelentés 2022

Közzétételi jelentés

EFPIA Közzétételi jelentés 2021

Közzétételi jelentés

EFPIA Közzétételi jelentés 2020

Közzétételi jelentés

Adatvédelmi tájékoztatás

Az UCB az EFPIA Transzparencia Kódex célja és rendelkezései értelmében nyilvánosságra hozza az egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek számára nyújtott pénzbeli és természetbeni juttatásai részleteit. Mivel az UCB elkötelezett az iránt, hogy a megfelelő adatvédelmi törvények betartásával járjon el, az egyéni kedvezményezettek neve alatt történő közzététel esetén az UCB biztosítja, hogy az aktuális közzététel előtt megkapja az érintett egészségügyi szakemberek egyéni hozzájárulását.

Az egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek számára nyújtott pénzbeli és természetbeni juttatások nyilvánosságra hozatala az UCB weboldalán, illetve egyéb nemzeti weboldalakon nem jogosítja fel az oldalra látogatókat arra, hogy bármilyen egyéb módon kezeljék az egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek közzétett adatait.

A jelen weboldalon közzétett adatok megfelelő értelmezése érdekében kérjük, tájékozódjon az UCB Módszertani Leveléből, amely részletes magyarázatot biztosít a közzétett juttatások természetére és tartalmára vonatkozóan.