Advantage Hers is -
Wees geïnformeerd. Wees geïnspireerd. Wees betrokken.

Advantage Hers is hier voor u

Leven met een chronische ontstekingsziekte (wordt ook een auto-immuunziekte genoemd), zoals reumatoïde artritis, axiale spondylartritis, artritis psoriatica en psoriasis kan moeilijk zijn voor iedereen. Deze chronische aandoeningen kunnen aanzienlijke fysieke en emotionele spanningen veroorzaken bij degenen die ermee leven.1,2,3,4,5


Advantage Hers is een wereldwijde campagne, om u te laten zien dat geen enkele vrouw met een chronische ontstekingsziekte zou moeten accepteren dat haar aandoening het realiseren van haar dromen belemmert.


Geïnspireerd door de eigen ervaringen van Caroline en haar doorzettingsvermogen om zich niet te laten verslaan door haar reumatoïde artritis, biedt Advantage Hers u hulp bij het opstellen van uw eigen behandelplan en helpt u een actievere rol te spelen in uw eigen zorgpad.

Resource Center

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Het opstellen van een tactiek

Als u met een chronische ontstekingsziekte leeft, bent u soms aan de winnende hand en op andere momenten heeft uw ziekte de overhand.

Als u hulp wilt bij het opstellen van uw eigen zorgplan, download dan de handige tips van Caroline. Daarnaast is er een gespreksgids van het gezondheidsteam beschikbaar om u te helpen de informatie te krijgen die u nodig hebt van uw arts en team. Samen kunt u een actieve en geïnformeerde rol spelen in de gedeelde besluitvorming over uw zorg.

Wilt u meer weten over chronische ontstekingsziektes in het algemeen? Bekijk ons beknopte informatieblad of klik hier voor meer gedetailleerde informatie over reumatoïde artritis, axiale spondylartritis, artritis psoriatica en psoriasis.

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Advantage Hers verhalen

Doe mee

Maak deel uit van Advantage Hers  door de sociale kanalen van Caroline te volgen en uw eigen verhalen te delen met #AdvantageHers.