Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Advantage Hers Advantage Hers Dutch
 

Advantage Hers is -
Wees geïnformeerd. Wees geïnspireerd. Wees betrokken.

 
 

Grand Slam- winnaar Caroline Wozniacki speelde tennis op het hoogste niveau. Zij kreeg de diagnose reumatoïde artritis tijdens haar carrière.

Bekijk en deel haar inspirerende reis van tennisster tot ambassadrice van chronische ontstekingsziektes en doe mee door uw eigen verhalen te delen met #AdvantageHers.

Klik hier om meer te lezen over het verhaal van Caroline.

 
Be Informed, Be Inspired, Be Involved
 

Advantage Hers is hier voor u

Leven met een chronische ontstekingsziekte (wordt ook een auto-immuunziekte genoemd), zoals reumatoïde artritis, axiale spondylartritis, artritis psoriatica en psoriasis kan moeilijk zijn voor iedereen. Deze chronische aandoeningen kunnen aanzienlijke fysieke en emotionele spanningen veroorzaken bij degenen die ermee leven.1,2,3,4,5


Advantage Hers is een wereldwijde campagne, om u te laten zien dat geen enkele vrouw met een chronische ontstekingsziekte zou moeten accepteren dat haar aandoening het realiseren van haar dromen belemmert.


Geïnspireerd door de eigen ervaringen van Caroline en haar doorzettingsvermogen om zich niet te laten verslaan door haar reumatoïde artritis, biedt Advantage Hers u hulp bij het opstellen van uw eigen behandelplan en helpt u een actievere rol te spelen in uw eigen zorgpad.

Resource Center

Caroline's Top Tips on Managing Her Conditions
Caroline's Top Tips to Create a Game Plan
Healthcare Team Discussion Guide
Chronic Inflammatory Diseases
Advantage Hers
Advantage Hers
Caroline Wozniacki - Advantage Hers
 

Het opstellen van een tactiek

Als u met een chronische ontstekingsziekte leeft, bent u soms aan de winnende hand en op andere momenten heeft uw ziekte de overhand.

Als u hulp wilt bij het opstellen van uw eigen zorgplan, download dan de handige tips van Caroline. Daarnaast is er een gespreksgids van het gezondheidsteam beschikbaar om u te helpen de informatie te krijgen die u nodig hebt van uw arts en team. Samen kunt u een actieve en geïnformeerde rol spelen in de gedeelde besluitvorming over uw zorg.

Wilt u meer weten over chronische ontstekingsziektes in het algemeen? Bekijk ons beknopte informatieblad of klik hier voor meer gedetailleerde informatie over reumatoïde artritis, axiale spondylartritis, artritis psoriatica en psoriasis.

Caroline Wozniacki - Advantage Hers

Advantage Hers verhalen

Caroline Wozniacki - My Advantage Hers story
Ongoing series
Caroline's RA Journey
Caroline revisits tennis
Game Plans and Specialists
Goal Setting
Women with CIDs and Work
Advantage Hers
Advantage Hers

Doe mee

 

Maak deel uit van Advantage Hers  door de sociale kanalen van Caroline te volgen en uw eigen verhalen te delen met #AdvantageHers.

Instagram logo

 

Facebook logo

Twitter logo