Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Advantage Hers Advantage Hers Finnish
 

Advantage Hers– Hanki tietoa. Inspiroidu. Osallistu.

 
 

Grand slam -voittaja Caroline Wozniacki on tenniksen maailmanlistalla korkeimmalle sijoittunut naisurheilija, jonka tiedetään saaneen nivelreumadiagnoosin hänen vielä pelatessaan ammattilaistennistä.

Katso ja jaa hänen inspiroiva matkansa tennistähdestä kroonisia tulehduksellisia sairauksia sairastavien puolestapuhujaksi ja osallistu jakamalla omia tarinoitasi käyttämällä aihetunnistetta #AdvantageHers.

Voit lukea Carolinen yksityiskohtaisemman tarinan napsauttamalla tästä.

 
image description
 

Advantage Hers on täällä sinua varten

Kuka tahansa voi kokea vaikeaksi elää kroonisen tulehdussairauden (tunnetaan myös nimellä autoimmuunisairaus), kuten nivelreuman, aksiaalisen spondyloartriitin, nivelpsoriaasin ja psoriaasin, kanssa. Nämä krooniset sairaudet voivat aiheuttaa merkittävää fyysistä ja emotionaalista kuormitusta niitä sairastaville.1,2,3,4,5

Advantage Hers on maailmanlaajuinen kampanja, jonka tavoitteena on, ettei yhdenkään kroonista tulehdussairautta sairastavan naisen pitäisi antaa sairautensa estää unelmiensa toteuttamista.

Advantage Hers -kampanja on saanut inspiraationsa tennistähti Caroline Wozniackista ja hänen kokemuksistaan hänen pyrkiessään saamaan etulyöntiaseman nivelreumaansa nähden. Kampanja tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit rakentaa oman hoitosuunnitelman (”hoitostrategian") ja ottaa aktiivisemman roolin hoidossasi.

Lisätietoa ja vinkkejä

image description
image description
image description
image description
image description

Strategian luominen

Kun sairastat kroonista tulehdussairautta, olet joskus etulyöntiasemassa, ja toisinaan taas sairaus vie voiton.

Jos haluat apua oman hoitostrategian luomisessa, lataa Carolinen hyödylliset vinkkilistat. Lisäksi saatavilla on terveystiimin keskusteluopas, joka auttaa sinua saamaan tarvitsemasi tiedot lääkäriltäsi ja tiimiltäsi. Sinulla voi olla aktiivinen ja tietoon perustuva rooli hoitoon liittyvässä yhteisessä päätöksenteossa.

Haluatko tietää enemmän kroonisista tulehdussairauksista yleensä? Tutustu pikatietosivuun tai klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja nivelreumasta, aksiaalisesta spondyloartriitista, nivelpsoriaasista ja psoriaasista.

image description

Advantage Hers -tarinat (englanniksi)

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Osallistu

 

Osallistu Advantage Hers -kampanjaan seuraamalla Carolinen sosiaalisia kanavia ja jakamalla omia tarinoitasi käyttäen aihetunnistetta #AdvantageHers.

Instagram logo

Facebook logo

Twitter logo