Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

Advantage Hers Advantage Hers Danish
 

Advantage Hers – Bliv informeret. Bliv inspireret. Bliv engageret.

 
 

Grand Slam-vinderen Caroline Wozniacki er den højst rangerende kvindelige sportsudøver, der vides at have fået stillet diagnosen reumatoid artritis, mens hun stadig spillede professionel tennis.

Se og del hendes inspirerende rejse fra tennisstjerne til fortaler for kronisk inflammatorisk sygdom og deltag med dine egne historier ved hjælp af #AdvantageHers.

For at læse mere om Carolines historie kan du klikke her.

 
Be Informed, Be Inspired, Be Involved
 

Advantage Hers er her for dig

Livet med en kronisk inflammatorisk sygdom (også kendt som en autoimmun sygdom), som f.eks. Reumatoid artritis, aksial spondyloartritis, psoriasisartritis og psoriasis kan være svært for alle. Disse kroniske tilstande kan lægge betydeligt fysisk og følelsesmæssigt pres på dem, der lever med dem.1,2,3,4,5

Advantage Hers er en global kampagne, som er udviklet for at vise dig, at ingen kvinde, der lever med en kronisk inflammatorisk sygdom, skal lade sin sygdom stå i vejen for sine drømme.

 

Advantage Hers er inspireret af tennisstjernen Caroline Wozniackis egne erfaringer med at arbejde for at få kontrol over sin leddegigt og indeholder redskaber til at hjælpe dig med sygdomshåndtering (”kampstrategi”) med de sundhedsprofessionelle og tage en mere aktiv rolle i din behandling.

Ressourcecenter

Caroline's Top Tips on Managing Her Conditions
Caroline's Top Tips to Create a Game Plan
Healthcare Team Discussion Guide
Chronic Inflammatory Diseases
Advantage Hers
Advantage Hers
Caroline Wozniacki - Advantage Hers
 

Lav en kampplan

Når man lever med kronisk inflammatorisk sygdom, har man nogle gange overhånden, og andre gange er det ens sygdom, der har overhånden.

Hvis du ønsker hjælp med at udarbejde din egen kampstrategi, kan du hente Carolines nyttige tips. Derudover er der også en vejledning til en dialog med sundhedspersonale, som kan hjælpe dig med at få de oplysninger du har brug for fra din læge og dit team. Sammen kan I spille en aktiv og informeret rolle i en fælles beslutningstagning om din behandling.

Vil du vide mere om kroniske inflammatoriske sygdomme generelt?
Kast et blik på vores faktaliste eller klik her for at få mere detaljerede oplysninger om reumatoid artritis, aksial spondyloartritis, psoriasisartritis og psoriasis.

Caroline Wozniacki - Advantage Hers

Advantage Hers-historier

Caroline Wozniacki - My Advantage Hers story
Ongoing series
Caroline's RA series
Caroline revisits tennis
Game Plans and Specialists
Goal Setting
Women with CIDs and Work
Advantage Hers
Advantage Hers

Bliv involveret

 

Bliv en del af Advantage Hers ved at følge Carolines sociale kanaler og del dine egne historier ved hjælp af #AdvantageHers.

Instagram logo

 

Facebook logo

Twitter logo