Advantage Hers - Информирайте се. Вдъхновявайте се.
Ангажирайте се.

Advantage Hers е тук, за да те подкрепя

 

Животът с хронично възпалително заболяване (известно също като автоимунно заболяване), като например ревматоиден артрит, аксиален спондилоартрит, псориатичен артрит и псориазис, може да бъде труден за всеки. Тези хронични състояния могат да причинят значителни физически и емоционални натоварвания върху живеещите с тях.1,2,3,4,5

Advantage Hers е кампания от световен мащаб, целяща да ви покаже, че никоя жена, живееща с хронична възпалителна болест, не трябва да позволява на състоянието ѝ да пречи на мечтите ѝ.

 

Вдъхновена от личния опит на звездата в тениса Каролин Возняцки, с усилията ѝ за надмощие над нейния ревматоиден артрит, Advantage Hers предоставя помощни средства, които ще ви помогнат да изградите свой собствен план за лечение и контрол („план на играта“) и да поемете по-активна роля в грижите за вас.

Център за ресурси

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Съставяне на план на играта

 

Живеейки с хронични възпалителни заболявания, в някои случаи Вие ще вземате надмощие, а в други заболяването Ви.

Ако искате помощ при създаването на свой собствен план на играта, изтеглете полезните съвети на Каролин. Освен това е налично ръководство за дискусии със здравния екип, което да Ви помогне да получите информацията, която Ви е необходима от Вашия лекар и екип.

Заедно можете да имате активна и информирана роля при споделеното вземане на решения за грижите за вас.

Искате ли да научите повече за хроничните възпалителни заболявания като цяло? Вижте нашия лист с бърз преглед на фактите или кликнете тук за по-подробна информация за ревматоиден артрит, аксиален спондилоартрит, псориатичен артрит и псориазис.

UCB_AH_Website Banners and Thumbnails

Истории в Advantage Hers

Ангажирайте се

Бъдете част от Advantage Hers, като следвате социалните канали на Каролин и споделяте вашите собствени истории, използвайки #AdvantageHers.